Showing 1 of 5039 conversations about:
zondaf
8
Dec 29, 2014
bookmark_border
Looks like UPS delivered mine on Saturday instead of the 30th. Found the box on my front porch when I got home today.
I did some testing to make sure there was no rattle before sending it off. Mine doesn't seem to have a rattle problem but the bass fall off is extreme below 35Hz. I used Audacity for the frequency test and it's pretty much silent below 30Hz. My IEM, rated down to 18Hz, is audible down to 20Hz. Do the drivers just lack low end extension? I know the K702 also falls off around 30Hz. Can you guys hear anything below 30Hz?
Dec 29, 2014
ginsbu
33
Dec 29, 2014
bookmark_border
20Hz test tone is audible through mine at a normal listening volume. 30Hz is definitely louder, though.
Dec 29, 2014
zondaf
8
Dec 31, 2014
bookmark_border
It looks like the drop off starts at 40Hz and there is a severe drop after 30Hz. I can hear it below 20Hz when I turn the volume up by 20dB. That's way too loud for me since the voltage at that level was a little over 500mV.
Has anyone noticed the bubbles on the inside of the diaphragm? It scared me at first because I thought it was water droplets. The drivers look more like the ones in the Q701 than the original K702. Not sure if the K702 Annies have different drivers.
search
Dec 31, 2014
tommydadog
177
Dec 31, 2014
bookmark_border
mine has it on both sides, only minor tho. Could be glue residue?
Dec 31, 2014
zondaf
8
Dec 31, 2014
bookmark_border
Probably bubbles caused during the molding process. I don't think they affect the sound since it's on the inside. I also tried it without the foam disks and they sound a little brighter, vocals sound more like the K702.
Dec 31, 2014
View Full Discussion