Showing 1 of 39 conversations about:
DrewChowen
115
HELM Audio
Nov 9, 2019
bookmark_border
We're sorting the issue out, but it appears that some Drop customers received older model True Wireless 4.0 instead of the True Wireless 5.0. If you ordered the True Wireless 5.0 and received the 4.0, email HELM directly at support@helmaudio.com and leave us your transaction and shipping details and we'll make sure you receive the product you ordered.
Nov 9, 2019
silver9t9
0
Nov 11, 2019
bookmark_border
So I received the 4.0. My package came in on Saturday. I opened it up to charge but haven't used. I only checked this forum because I received an email from Drop today about sharing my experience...otherwise I would have been none the wiser. I have emailed HELM directly at the above provided email address.
Nov 11, 2019
DrewChowen
115
HELM Audio
Nov 11, 2019
bookmark_border
Thanks Silver9t9. We're working to get you the product you ordered ASAP.
Nov 11, 2019
Bob3600
182
Nov 12, 2019
bookmark_border
Drew, Have I provided the information needed?? Drop has not deemed it necessary to keep us all informed.
Nov 12, 2019
Lotaxi
1
Nov 13, 2019
bookmark_border
I just got my package and it looks like I also received the incorrect model. I have emailed the support line as requested. Should I also email Drop support? It seems like others are having a fair bit of trouble with their team.
Nov 13, 2019
DrewChowen
115
HELM Audio
Nov 13, 2019
bookmark_border
We’re working with the Drop team to get replacement product out for you, and it looks like shipments will start to go out tomorrow and you should receive an email with details when it ships.
Nov 13, 2019
Lotaxi
1
Nov 13, 2019
bookmark_border
Thank you! I appreciate how quickly you and HELM responded to this.
Nov 13, 2019
MaxLipps
0
Nov 13, 2019
bookmark_border
I must have been a lucky on. I was contacted by HELM to let me know that the wrong one was sent and they are sending me the correct one. Mine got delivered today but I haven't seen them yet since I am still at work.
Nov 13, 2019
Fearlessleader
403
Nov 17, 2019
bookmark_border
@DrewChowen Well, I got the real v 5, but... the left earpiece won’t charge, won’t turn on, nada. No red light on when in the case, like the R one. Before I give up completely, do you have any suggestions to try?
Nov 17, 2019
DrewChowen
115
HELM Audio
Nov 18, 2019
bookmark_border
Hi Fearlessleader, sorry that earpiece is giving you issues. I have one tip that might help; 1) make sure the case is fully charged, and 2) when case is fully charged place the earpiece that’s giving you issues into the case and apply a small amount of pressure (like just enough to get the contacts on the earpiece and charging case to connect and contact.) If the earpiece at that time does indicate it’s charging then there’s an alignment problem (this stuff is really tiny.) Either way, Email support@helmaudio.com with your transaction and shipping info and we’ll get a replacement out to you (and we’ll generate a tag to get the faulty one back.
Nov 18, 2019
Fearlessleader
403
Nov 18, 2019
bookmark_border
Thanks. I had already done all that before posting... mine is a DOA, I guess.
Nov 18, 2019
DrewChowen
115
HELM Audio
Nov 18, 2019
bookmark_border
Well let’s get you set up with a replacement ASAP. Email support@helmaudio.com and we’ll get you taken care of.
Nov 18, 2019
View Full Discussion