Showing 1 of 2440 conversations about:
ShadowKyogre
4
Nov 9, 2015
bookmark_border
Is anyone else having finicky LED holes on the left hand side of the Ergodox? I finished assembling he right half and the left half, but the asymmetry due to said holes not always lighting up (Or some of them being completely kaput from the get-go) Is bugging me.
I filed a support ticket about it, but I also want to check how many other people've experienced this.
Nov 9, 2015
dragon788
67
Nov 9, 2015
bookmark_border
What resistor are you using and which LEDs? I'd imagine it's related to the resistance of the bridge cable and how effective/complete the soldering is on the board. Are you using the SIP socket mod?
Nov 9, 2015
ShadowKyogre
4
Nov 9, 2015
bookmark_border
These are the LEDs I'm using: http://amazon.com/gp/product/B008D5K68K I highly recommend them, they're definitely packaged a lot better than what the reviews suggest. They ship in fast and one pack is good enough for one half of the Ergodox.
Anyway, the LEDs came with a pack of 200 ohm resistors. I'm not using those resistors though.
search
Here's the shot of the back of the left hand side. Slots 3 and 6 I've had a hard time cleaning out because I was worried I soldered the LEDs in the wrong way (when it turns out those slots were non-functional to begin with). The LEDs that used to be there worked when plugged into my LED tester tester, but not when I plugged in the keyboard with them in.
As for slots 7, 13, 14, 18, 28, and 37, those stopped working after I finished cleaning up slots 3 and 6. I inspected all the connections at the numbers that aren't 3 and 6 and they are solid.
Slots 3 and 6 I'm not sure if I can salvage given what I mentioned about them. Nothing can be inserted back into them.
I am not using an SIP socket mod, but after looking up what that was, I definitely should consider getting those in the future.
Nov 9, 2015
View Full Discussion