Showing 1 of 2440 conversations about:
JustARandom234
2
Apr 19, 2016
bookmark_border
Just finished putting the kit together, and both sides light up and work, however they won't work when used together. Only the side that is plugged directly into the pc will work, the other will remain lit but typing won't work. Anyone else having this issue?
Apr 19, 2016
Parak
89
Input Club
Apr 19, 2016
bookmark_border
Did you happen to flash both sides with the the same downloaded firmware? The zip file should have a file for each half to be flashed separately.
Apr 19, 2016
JustARandom234
2
Apr 19, 2016
bookmark_border
Yes, I did. If I plug them into seperate ports on my computer (not daisychaining them together) at the EXACT SAME TIME, they seem to work.
Apr 19, 2016
Parak
89
Input Club
Apr 19, 2016
bookmark_border
Hmm, does the daisy chain not work regardless of whether you connect left to right or right to left?
Apr 19, 2016
JustARandom234
2
Apr 19, 2016
bookmark_border
nope, no difference sadly.
Apr 19, 2016
Parak
89
Input Club
Apr 19, 2016
bookmark_border
Are you using an external usb hub by any chance, or a port directly on the motherboard?
Apr 19, 2016
JustARandom234
2
Apr 19, 2016
bookmark_border
Using the front USB headers on my case.
Apr 19, 2016
Parak
89
Input Club
Apr 20, 2016
bookmark_border
I sort of suspect a power issue on the usb ports - do you happen to have a different computer to try this on, and what is your computer model (or motherboard if DIY)?
Apr 20, 2016
View Full Discussion