Showing 1 of 418 conversations about:
k186
54
Jun 7, 2018
bookmark_border
I'm getting a significant and annoying popping / clicking noise, similar to driver flex (which I know shouldn't be occurring with BA drivers), out of the left-side drivers during insertion and removal from my ears. The sound occurs even with slight adjustments while it is in my ear (and I've played with it enough to know it's coming from within the housing and not the tips). Not sure if this is a problem/defect with my unit, if anyone can chime in?
Jun 7, 2018
bluewrecK
17
Jun 8, 2018
bookmark_border
Possibly with the default 3.5mm cable. As I heard other people had issues with the cable. I got mine yesterday and did not experience this.
Did you try swapping for another 2pin cable?
Jun 8, 2018
k186
54
Jun 8, 2018
bookmark_border
Hey, thanks for responding. I don't think it's related to the cable, as the same popping noise happens whether the cable is plugged in or not.
I've contacted support and (awesome as always) they offered to replace them. Hopefully the next set won't have this issue.
Jun 8, 2018
bluewrecK
17
Jun 8, 2018
bookmark_border
Great news! Hope you get a working unit with the replacement.
Jun 8, 2018
tskeng
2
Jun 27, 2018
bookmark_border
Hi there, when supported offered to replace them, do you mean they ship you a new unit, thereafter you ship the old unit back to them?
Jun 27, 2018
k186
54
Jun 27, 2018
bookmark_border
Yup. Pain free.
Jun 27, 2018
tskeng
2
Jun 27, 2018
bookmark_border
Thanks for replying!
Jun 27, 2018
View Full Discussion