Click to view our Accessibility Statement or contact us with accessibility-related questions
dedenema
1
Jan 21, 2019
Does anyone have any idea how long it takes to ship to Europe (Romania precisely if anyone had any experience)? I paid extra for Expedited shipping, which claims to be expedited within 4 business days. Although, after ordering, it says that it only applies to US contiguous. Does anyone have any idea if that is true, does it ship in that timeframe or did I just pay extra for nothing? :D
gluon
67
Jan 27, 2019
dedenemaIti ia cam 3 saptamani ☺. Va sta blocat multa vreme prin DHL Germania iar cand ajunge, DHL il va lasa in vama/posta. It wil take about 3 weeks and will stay alot in DHL Germany. When it arrives, DHL will leave it to customs, from where you go and get it, paying the import fee.
dedenema
1
Jan 28, 2019
gluonMultumesc mult! :D pacat, ce mi-ar fi placut sa ajunga mai devreme, am si dat ceva extra in plus pt transport, ca apoi sa vad ca e doar pt US. Patesti. Esti multumit de casti, cum e? Ce amp folosesti btw? Thanks a lot for all the info!
gluon
67
Jan 30, 2019
dedenemaSalut, eu am 4xx, dar ma gandesc si la astea, as fi curios cum se aud. Ca dac/amp folosesc aune x1s si fiio e10k pentru cand nu ascult neaparat muzica. X1s e mult mai spatial, ascult muzica electronica (suduaya, bluetech, carbon based lifeforms, solar fields alien hand, etc si rock). Un dac mai bun iti permite sa folosesti castile la capacitate maxima, iar unul gen e10k e bun, dar se plafoneaza mai repede. Probabil pentru 6xx ai nevoie de ceva mai mult decat e10k sau categoria aia, sa le poti folosi la maxim si nu ma refer la volum ☺ zgomot face si unul mai mic, diferenta e de calitate, la unu ai hifi iar la celalalt ai un sunet foarte bun dar nu tocmai hifi. Ca idee, probabil o sa ai doua sau mai multe in timp daca esti pasionat ☺, pentru ca nu poti avea un dac de clasa x1s in priza non stop, cand te uiti pe youtube sau la gaming, ca n-are rost, calitatea sursei e oricum slaba. Pentru genu ala de chestii iti ajuge un e 10k sau fulla sau ceva acolo. Unu mai mare si mai hifi folosesti cand asculti muzica, daca iti pui boxe active etc si ai fisiere flac sau calitativ cat mai bune, nu mp3 la 128bit ☺, cu toate ca se vor auzi si ele mai bine dar tot calitate slaba is. Sper ca te ajuta asta, daca mai ai intrebari, vb. E un hobby complicat ☺.
(Edited)
didi.cenuser
13
Feb 4, 2019
dedenemaCeea ce spuneti , legat de expedierea in Romania, de catre Massdrop, inclusiv a acestor casti nu este adevarat defel! Cumpar de multa vreme de la Massdrop diferite obiecte (chiar si o pereche de boxe de podea Pioneer) care sunt specificate ca pot fi trimise si in Romania, cu costurile modice aferente! Massdrop face astfel de trimiteri internationale prin DHL si va trimite link-ul de unde puteti urmari, pas cu pas, traseul urmat de obiectul comandat! In vara trecuta, am cumparat inclusiv o pereche de casti HD 6xx, care au ajuns in aproximativ 2 saptamani. Verificati la orice oficiu postal tracking number-ul de Europa al trimiterii! Pe o latura a cutiei de carton in care sunt expediate castile de catre Massdrop, aveti factura, intr-un plic de plastic transparent, pe baza carora vi se vor calcula si incasa taxele vamale! Succes la cumparaturi de la Massdrop!
dedenema
1
Feb 5, 2019
didi.cenuserMultumesc :D pare ok transportul, atat doar ca eu am platit ceva extra pt expedited shipping, ca zicea 4 zile lucratoare :D Dar aparent e valabil doar in US, si de aceea intrebam, ca nu stiam exact cum e. Astept si eu sa vina, sta prin America de 2 sapt, sper ca se misca baietii :D Multumit de 6xx? Ce AMP/DAC folosesti? La vama le-ai aratat factura?
didi.cenuser
13
Feb 5, 2019
dedenemaE bine sa aveti cu dumneavoastra listata factura, pe care o gasiti in partea de dreapta sus, unde sunt trei puncte verticale, cu conditia sa va aflati in contul dumneavoastra massdrop! O descarcati si o listati, pentru ca aveti nevoie la vama. De regula, fara exceptie, la tot ce am cumparat de pe massdrop (acum o pereche de cizme, expediate cu 2 saptamani mai devreme), cutia in care sunt ambalate si expediate produsele de catre Massdrop are, pe o latura, un plic de plastic transparent, cu factura in mai multe exemplare, din care vamesul retine una pentru documentele lui si pe baza careia va calculeaza taxele vamale datorate. Trebuie sa aveti tot de acolo, in contul dumneavoastra, posibilitatea de a urmari traseul expeditiei, cand pleaca din SUA, cand ajunge la Frankfurt, si inca in vreo 2 locuri din Germania si , apoi, in Romania! Folositi numarul de tracking european pentru a va fi gasit mai usor la vama coletul! Despre DAC, am cumparat de la Massdrop, un Topping D50, care merge brici; deasemenea, am cumparat din China un Khadas Tone Board, superior, dar fara cutie metalica (i-am facut una din plastic). Primul a costat 200 de dolari, plus taxe vamale; al doilea, vreo 85 de dolari. Casti am Sennheiser HD800, la care astept sa-mi vina cablurile "balanced" de la Massdrop, altfel le folosesc in mod obisnuit, cu jack de 6.35 mm. Am de la Massdrop, castile HD6xx (de care sunt foarte multumit), si mai am o pereche de casti Grado 80. Amplificatorul de casti este Massdrop AAA THX 789, care de ieri este din nou pus la vanzare pe Massdrop, si care este unul din cele mai bune din lume, la 350 de dolari, plus taxele de expeditie si vamale aferente! Un amplificator mai bun si mai ieftin nu exista la ora asta! In opinia mea! Pentru a va edifica, nu ezitati sa intrati pe site-ul https://www.audiosciencereview.com/forum/index.php?ewr-porta/, agreat de Massdrop pentru seriozitatea masuratorilor!
PRODUCTS YOU MAY LIKE
Trending Posts in Audiophile