Showing 1 of 990 conversations about:
tahoerider
246
Nov 19, 2017
bookmark_border
Is anyone else getting flickering during animations on there ktype? Mine doesn't always happen but when it does its on the far right of the board. Around the F10 key area. It seems to happen most of the time when switching from the single_color to any of the other animations. Once it starts its hard to get it to stop unless i unplug the keyboard. Am i doing something wrong? Ive seen some youtube videos of k-type flickering but that was with the miami animation.
Nov 19, 2017
BlueCrowned
5302
Nov 19, 2017
bookmark_border
I did have this issue once but I haven't since.
What is the miami animation? Sounds interesting.
Nov 19, 2017
tahoerider
246
Nov 19, 2017
bookmark_border
Maybe its a bug in the software then. The miami animation is the same as the others, just has lighter colors to it.
Nov 19, 2017
BlueCrowned
5302
Nov 19, 2017
bookmark_border
I have only tried the rainbow default and do not know how to program animations into this thing, so I can't say I know what you're referring to.
Nov 19, 2017
codeks
4
Nov 20, 2017
bookmark_border
When you are switching between color profiles you need to turn off the old color before turning on the new one.
So if you are using basic key bindings, just hit that Fn+4 before you switch to a new color
Nov 20, 2017
TragestyX
285
Nov 20, 2017
bookmark_border
It's because you have more than one active.
Nov 20, 2017
tahoerider
246
Nov 21, 2017
bookmark_border
Yup that was it. Thankyou. I wasnt turning off the animations before i switched to a new one.
Nov 21, 2017
joestonecats
0
Dec 11, 2019
bookmark_border
Mine is exactly as you describe. Did you ever figure out a resolution to this?
Dec 11, 2019
View Full Discussion