Showing 1 of 147 conversations about:
shpen
5
Jan 15, 2017
bookmark_border
Does anyone else have a problem getting these to work on their phone? My Nexus 6P will not pick these up, and continues to play audio through the phone speakers.
Jan 15, 2017
Ditto
1
Jan 17, 2017
bookmark_border
I have the same issue with 5X. The earphones work fine with my MBP though.
Jan 17, 2017
HanBoi
5
Feb 2, 2017
bookmark_border
I have the same problem with my Nexus 5X, but from what I found if you hold the pause button on the earphones while plugging them into the phone they will be picked up.
Feb 2, 2017
Ditto
1
Feb 2, 2017
bookmark_border
That worked flawlessly. Thanks! Amazing how you found that out.
Feb 2, 2017
HanBoi
5
Feb 2, 2017
bookmark_border
I found a forum where some guy had a similar problem with the nuforce 700m and managed to stumble upon the anomaly. Happy I could help!! https://www.google.com/amp/forums.androidcentral.com/nexus-5x/598036-nexus-5x-compatible-wired-headsets-inline-mic-controls.html
Feb 2, 2017
shpen
5
Feb 16, 2017
bookmark_border
Will this make the buttons work? I was able to get the headphones to work by plugging in slowly, but none of the inline controls work.
Feb 16, 2017
HanBoi
5
Feb 16, 2017
bookmark_border
Sadly, I haven't had any luck with the inline controls either and don't know a way to make them work. From what I've read on other forums is that it is more of an issue with the way the audio jack on my Nexus 5X (with similar problems on the Nexus 6P) works rather than the earphones themselves.
Feb 16, 2017
View Full Discussion