Showing 1 of 10 conversations about:
Throwscoach
0
Jan 20, 2022
bookmark_border
Recently bought the 560s and have been super pleased except for a couple of things. I use them for music, movies, and PC gaming. When gaming (CoD: Vanguard), the sound will occasionally fade out (not completely) for a couple of seconds then back to normal. Sometimes with a soft squeaky/static sound in one or both sides. It is hooked up to my computer through a DAC which is more than powerful enough to drive it. Has anyone had this issue with this headphone or any other Sennheiser? This is my first step into the audiophile arena. Wasn't sure if this was normal or could it be the game? I have only noticed it when gaming, but I also spend more time doing that.
Jan 20, 2022
megapapa4ever
8
Feb 22, 2022
bookmark_border
Might be your DAC if it is powered by USB interface. I had same problem with a dongle USB DAC. When I switched to a different DAC with its own power supply them problem was gone.
Feb 22, 2022
megapapa4ever
8
Feb 22, 2022
bookmark_border
Try and switch to motherboard audio for a couple of days. If the problem disappears then you know the problem is with the DAC.
Feb 22, 2022
Evshrug
2726
grell audio
May 18, 2022
bookmark_border
I’ve never had that happen with a wired headphone… unless it was a problem with the soundcard or software (not the headphone’s fault).
May 18, 2022
deadmeat
8
May 23, 2022
bookmark_border
Is it only cod ? Or in every game ? Does it fade away when you listen to youtube for example ?
May 23, 2022
View Full Discussion