Showing 1 of 251 conversations about:
zlaggy
13
Dec 5, 2017
bookmark_border
Well, i got mine a while back. Tested that it turned on and off twice went through the menus and put it back into the box and looked to purchase speakers. Life happened and I finally got two sets of speakers, took it out and the screen is all white. I followed instructions carefully in that I plugged everything in first before turning it on at the wall. After the white screen only after several on/off's I followed the instructions to reset the device and I got a gobbledygook screen (see images below). Interestingly, Massdrop help has not pointed me in the direction of the manufacturers site so I can get it repaired as I asked (I'll happily pay). Anyone else had this issue? I have not seen any physical faults in forums anywhere so I guess I'm the lucky one... . Any advice gratefully accepted.
search

search
Dec 5, 2017
lionbest
0
Jun 8, 2018
bookmark_border
Have you found any fixes to this issue?
Jun 8, 2018
zlaggy
13
Jun 8, 2018
bookmark_border
None, thanks. It's a dead in the box. A disappointment. Unusable really and the mother company also did not reply to my email.
Jun 8, 2018
lionbest
0
Jun 8, 2018
bookmark_border
I also opened the box today and found that it's just like this.
Is there no warranty to these things?
Jun 8, 2018
zlaggy
13
Jun 8, 2018
bookmark_border
It could be worth emailing kelly@smsl-audio.com from www.smsl-audio.com/ but I got no response. This, even when I said I just wanted it repaired. However, I had mine (though unused for months til I got speakers) so you may have better luck.
Jun 8, 2018
zlaggy
13
Jan 28, 2019
bookmark_border
Been a while lionbest did you ever sort yours out. I'm gonna take mine into a repair shop. Did you get a replacement or discover the problem?
Jan 28, 2019
lion_sta
1
Jan 28, 2019
bookmark_border
I did get in touch with the SMSL team and they offered to repair it. I had to send it to China and then also pay for the shipping back, in total some 50 usd. When I got it back, it had the same issue but only briefly, then it started working. Works ever since. Also, to not, mine had the issue on the screen, but I was still able to listen to music on it if I could guess the menus.
Jan 28, 2019
zlaggy
13
Jan 29, 2019
bookmark_border
Thanks for the reply & advice. I think I'll ask locally and see if it's a bad solder connection or something. I might buy a new one and keep this for parts if not. I don't see a lot of bad reviews on it so maybe we were unlucky. I really wanted this to work. It's such a feature full option.
Jan 29, 2019
lionbest
0
Jan 29, 2019
bookmark_border
Does yours work if you try and connect it to the speakers? Even without the screen?
Jan 29, 2019
zlaggy
13
Jan 29, 2019
bookmark_border
Yes, but it's a nightmare figuring out where in the menu I am. I used it at a friends birthday party and took forever to get the bluetooth connected. I suspect a sound filter option was on because it sounded too bright.
(Edited)
Jan 29, 2019
View Full Discussion